Latest Movie :
Recent Movies

İşler Güçler 33. Bölüm Sansürsüz İzle


Star TV'de yayınlanan ekranların fenomen komedi dizisi İşler Güçler hayranlarına bu hafta kötü haber var. Salı akşamları 23.00'den sonra Star TV'de ekrana gelen İşler Güçler, 12 Mart Salı akşamı yayınlanmayacak. Şampiyonlar Ligi Schalke 04-Galatasaray arasında oynanacak olan kritik maç nedeniyle sevilen diziye bir haftalık ara verildi. Schalke 04-Galatasaray 2. tur rövanş karşılaşması Salı akşamı 21.45'de Star ekranlarında olacak. İşler Güçler'in 33. bölümü ise 19 Mart Salı akşamı ekrana gelecek.

İşler Güçler 29. Bölüm Sansürsüz Tek Parça İzle


İşler Güçler'in bir önceki bölümünde İşler Güçler ekibi tek vücut olmuş ve senaryonun çekilmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstermişti. İşin ilginç tarafı ise çekilmesi için tek vücut oldukları senaryonun hangisi olduğunu bilmemeleriydi. Hakkı, Şenol'la birlikte yeni projeler peşinde koşmaya devam etmişti. Kendisiyle hesaplaşma içerisinde olan Ahmet, bu sürece bir son vermek istemişti. Murat, yeni bir aşkın peşinde koşarken Sadi de duygularını Zeynep'e açıklamanın derdine düşmüştü. 12 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarına gelecek olan İşler Güçler 29. Bölümde film çekimi için büyük bir azimle çalışmalarına devam eden ekip, olağan aksilikler yaşamaya devam edecektir. Şenol, ekibiyle birlikte tüm sorunlara rağmen film çekimini sürdürecektir. Filmin yapım sürecine dahil olacak olan Cavit ve Salih, bütün gidişatı değiştirecektir. Diğer yandan üç kafadarın özel hayatlarındaki ilişki çıkmazları devam edecektir. Feride tarafından terk edilen Ahmet, ciddi sorunlar yaşarken Sadi, Zeynep'e alışma peşindedir. İşler Güçler, 12 Şubat Salı akşamı 29. Bölümü ile Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.  
  SANSÜRSÜZ BİPSİZ KÜFÜRLÜ BÖLÜM

İşler Güçler 30. Bölüm Sansürsüz Tek Parça İzle


İşler Güçler geri sayıyor! Ahmet bu masalda kimin kötü, kimin iyi, kimin mağdur olduğuna karar vermek zorundadır. Prensesin kendisi bile ejderhanın elinden kurtulması gerektiğinden habersizken, rolleri Ahmet'in biçmesi gerekecek. Prens mi olacak, yoksa cüce mi? Murat, tanımlanamayan gülümseyen objeyle ilk temastan sonra piramitlerin ardındaki sırrı çözmeye başlayacak. Sadi ise patlayacak. Haykırıyor ama kimse anlamıyor. Ve bunun S'leri söyleyememesiyle hiçbir ilgisi yok.
 Yayın Günü : 19 Şubat Salı Yayın Saati : 23.00
  SANSÜRSÜZ KÜFÜRLÜ

İşler Güçler 31. Bölüm Sansürsüz Tek Parça İzle


İşler Güçler'in bir önceki bölümünde ekipte kimlerin iyi ve kötü olduğuna karar vermek zorunda kalan Ahmet, herkese rolleri kendisi biçmişti. Tanımlanamayan objeyle ilk deneyimini yaşayan Murat, bir sırrı çözemeye çok yaklaşmıştı. Öfkeden deliye dönen Sadi'yi kimse ciddiye almamıştı. 26 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarına gelecek olan İşler Güçler 31. Bölümde Hayri Aslan'ın en sevmediği gün gelip çatacak ve ödeme günün gelecektir. Feride'nin bozulan moralini yerine getirmek isteyen Ahmet,olmadık numaralar çevirecektir. Murat ise Pınar'ın gizemini çözmek için sarf ettiği çabanın sonuçlarını almaya çok yaklaşacaktır. Filmine Türkiye'nin en ünlü yıldızlarından birini dahil edecek olan Sadi, işi eline yüzüne bulaştırıp başına işaçacaktır. İşler Güçler, 26 Şubat Salı akşamı 31. Bölümü ile Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. SANSÜRSÜZ VERSİYON

İşler Güçler 32. Bölüm Sansürsüz Bipsiz İzle


İşler Güçler'de Sadi mutlu Murat huzursuz Ahmet ise umutsuz... İşler Güçler'in bu hafta ekrana gelecek bölümünde, dizinin üç kahramanından ikisi darda Murat ise hovardalık peşinde. İşte bu haftanın ilginç özeti; İşler Güçler’de bu hafta Murat denize düşüp yılana akıl soruyor,akıl hocasının ise kılavuz kargadan pek bir farkı yok. Ahmet bahanesini kaybedip ,yeni bahaneler bulmanın derdine düşüyor. Sadi ise ilişkisinde mutlu, halasına rağmen.Film cephesinde küçük sorunlar kimseyi pes ettirmiyor;her ne kadar yapımcı değil yönetmen olsa da Hakkı da para bulma işine el atınca güzide film “İbrahim ile Erol”çekilmeye tam gaz devam ediyor.Hedefe bir bölüm daha yaklaşılıyor.
  SANSÜRSÜZ VE BİPSİZ VERSİYON
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. İşler Güçler Sansürsüz Bipsiz İzle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger Template